sâmbătă, 25 august 2012

Circula o idee prin Spania ca dreapta face bani, iar stanga ii cheltuieste. Cand s-a ajuns la sapa de lemn s-a votat dreapta in niste alegeri un pic anticipate pentru ca stanga nu mai credea nici ea c-ar fi in stare de ceva si ce s-o mai lungeasca...
Asa tampitei cum erau socialistii, au civilizat totusi tara; s-au legalizat casatoriile homosexuale, s-a terminat transmiterea coridelor la tv, s-a interzis fumatul in locurile publice, s-a asigurat asistenta medicala primara universala.
Popularii nu-s doar cretini, dar si corupti, aroganti si retrograzi. De cand erau in opozitie au fost contra casatoriilor homosexuale, acum cazul a fost judecat si au pierdut. In campania electorala (finantata ilegal) promiteau reformularea legii antitabac; inca n-au schimbat-o, dar exista riscul s-o faca pentru eurovegas... In septembrie se reiau, dupa 6 ani, coridele la televiziunea publica desi sunt in "orar infantil" si prezinta "violenta contra animalelor" (interzisa in "manualul televiziunii", dar nu-i nimic, daca trebe').
Asistenta medicala primara nu mai acopera imigrantii fara acte si nici nu se mai compenseaza 417 medicamente (incluzand pentru herpes, raceala, gastrita, hemoroizi, colesterol, constipatie, afectiuni vasculare cerebrale si periferice, alergii etc)

Despre masurile economice nu mai vorbesc, ca-mi plezneste vana-n cap. Si nici despre cretina de Fabra care a strigat "fuck them!" (¡que se jodan!)  cand se anunta in parlament cum se va alege praful de someri.

Niciun comentariu: