marți, 14 ianuarie 2014

Citind pana la 3-4 noaptea, dormind putin si mancand la ore neobisnuite, in doua zile mi-am dat ritmul peste cap, am intrat si-am ramas o buna bucata de vreme in lumea din capul meu unde nu-mi era foame, nici somn, nu stiam daca trebuie sa-mi fie ceva, nu simteam ce ora e, de mi-era teama ca uit sa ma duc la munca. Perioada aia o vad acum ca pe o convalescenta deliranta - am trimis un CV pentru un post de pe granita cu Franta, l-am cunoscut pe E, mi-am pierdut capul si-am ramas cu ovarele.

Maica-mea imi spune ca ma simte intr-o tranzitie; eu ma simt in afara desi n-am fost niciodata inconjurata de atata lume ca-n astea ultime doua luni, probabil am atins maximul de socializare in viata de pana acum. In mod curios multe persoane s-au pus in contact cu mine nu doar ca sa-mi ureze sarbatori fericite si sa ma invite la masa, ci si ca sa-mi vorbeasca de locuri de munca. Din pacate niciodata n-am fost mai imprastiata ca acum - intarzii, iau metroul in sens invers, uit sa cobor din autobuz, uit ce mi se zice, trebuie sa ma gandesc bine daca e zi lucratoare sau nu.

O iau razna si-mi notez cum, in speranta ca poate mi se pare. De cand am fixat data interviului pentru postul de pe granita, viata mea a inceput sa i se intample alteia.
Peste 2  zile se incheie relatia profesionala cu E si ca sa ma conving ca nu delirez, ar trebui sa fac ceva cand etica nu mai serveste la nimic.
Peste 11 zile ma duc la granita la interviu si daca ma vor, am sa le zic pe loc da. Asta e termenul limita pentru a ma lamuri daca-mi sunt toate tiglele pe casa.

Exista desigur si posibilitatea sa raman in Madrid si sa mi se atraga atentia c-am luat-o pe aratura.

7 comentarii:

Cora_ spunea...

Iti dai seama ce misto ar fi sa fii ingragostita? :)
Sa-mi trimiti si mie data exacta a interviului, sa-ti trimit un mail cu o zi inainte, ca sa fii sigura.

Nu stiu daca te incalzeste, dar eu m-am dus ieri la banca cu 2 probleme, atat, 2. Le-am recapitulat bine in minte inainte. Am rezolvat una si m-a luat aia cu nu-s ce oferte si de grabita sa scap de ea am uitat a 2a chestie. Sa nu-ti vina sa mori de ciuda? Ca ca nu-ti spun ca am uitat sa cobor din autobuz, citind(acum ceva vreme) si ma intrebam ce cauta biserica acolo, cand eu sunt inca in autobuz... :)

In alta ordine de idei, m-ai facut asa curioasa... :))

nume spunea...

dar si mai misto ar fi sa fie si el interesat.
interviul e pe 24, am mari dubii, nu stiu daca vreau.

Cora_ spunea...

hahahh, l-ai sters, dar l-am citit. :)
Mai ai timp sa te gandesti daca-l vrei. Cam o saptamana.

Si da, ar fi misto si invers. :)

nume spunea...

:) dacă l-ai citit doar tu, e ok.

Cora_ spunea...

sa nu uiti maine. :))

nume spunea...

:) sper sa nu ma ratacesc.

nume spunea...

Evident c-am uitat să le duc actele pe care mi le-au cerut :/ Toată săptămâna m-am ţinut să fac copii şi degeaba.
Noroc că nici eu nu şi-au amintit.