vineri, 15 martie 2013

Am fost azi la o conferinta la spitalul militar (niciodata nu cunosc prea multi angajatori). O sefa dintr-un spital din sud m-a intrebat ce an de rezidentiat sunt; nu-si aducea aminte cucoana de cum n-am zis "da" unui post din Tara Bascilor si ea s-a sters cu argumentele mele, ba si-a dat si cateva pareri proaste si necerute... Nu i-am dus CVul, poate d-aia ma crede rezidenta.
Sponsori subtirei, n-am primit nici pix, nici foaie, doar niste retete de ortopedie. Iar la cafeluta ni s-a dat paine prajita in mult ulei, nescursa, cu zahar pe deasupra, ca-ntre razboaie, ma gandesc.

5 comentarii:

Cora_ spunea...

retete de ortopedie? ce-s alea? ca painea prajita cu ulei si zahar stim ce e, mancam la tara cand nu era nimic dulce si se-ntarea painea. ce vremuri triste. :)

la voi in sud e mai frumos, sau cum? de ce-ar fi trebuit sa accepti, conform madamei?

nume spunea...

Sunt nişte reţete cu poze (nici măcar nu poţi scrie pe ele dacă n-ai foaie); sunt pt prescris talonere, genunchiere, feşe.
Conform cucoanei ar fi trebuit să accept pt că în Madrid se cam stă în şomaj, în ţara bascilor sunt locuri cacalau.

Bunică-mea dădea pâinea prin ouă şi lapte înainte de a o praji.
Ce vremuri triste trăim :)

Cora_ spunea...

hahaha, asa e, lapte si oua, uitasem reteta...
da, da, vremuri triste. :))

Anonim spunea...

Paine cu lapte si oua se cheama "friganele"si se mananca cu alte chestii,de ex. mazare(sub forma de tocanita).
Painea inmuiata in apa si cu zahar pe deasupra era o aiureala de copii...trist e acum, cand vad oameni care manaca bake-rools,adica paine uscata pur si simplu.

nume spunea...

ahh parca esti mama (??)
in ce zona se mananca friganele cu mazare?