marți, 22 mai 2012

In prima zi "fara ocupatie" am stat 5 ore in metrou si pe holuri de spitale, nereusind sa vad niciun sef de sectie. Dar am lasat inca un CV (al 3lea) la Militar.
In a doua zi fara ocupatie am primit in sfarsit!! titlul provizoriu de specialist in care a trebuit sa corectez numele si numarul de identificare, sa mi-l mai scrie o data si sa ma duc dupa semnatura. Cu titlul in dinti si pornita rau m-am dus la consejería direct la madama care-mi spusese ca-s locuri libere, apoi ca nu-s. Mi s-a parut sincera in mirarea ei cum terminand la aceeasi data, unii au avut titlul mai devreme si s-au inscris la fortele de munca, iar altii n-au avut cum. Si-a dat seama de truc si mi l-a explicat: probabil  au trecut "schimbarea postului", nu "in somaj".
Degeaba am alergat sa ajung devreme, la biroul din cartier era cu programare, asa ca pana saptamana viitoare nici macar somera nu sunt.
Iar cand am ajuns acasa, vecinii care stiau ca ma inundasera saptamana trecuta, cu care vorbiseram (eu si proprietarii), care negasera cu nesimtire pana au vazut cu ochii lor, care m-au pus sa stau acasa cand vin aia de la asigurari sa le vada isprava, numitii vecini, ce sa vezi, m-au mai inundat o data.
Si azi e abia marti.

2 comentarii:

lektor spunea...

ia afuma-i:))

nume spunea...

niste fumigatii, niste incantatii :)