miercuri, 23 februarie 2011

Banda sonora

Recent mutata in Spania ma simteam cam asa (primele minute). Intre timp m-am adaptat oarecum, dar daca ma linistesc si ciulesc urechile, tot pe chinezoaica o aud cantand in sinea mea.
Amatorilor de taiat venele in lung le recomand varianta Lila Downs; cu grija si in doze mici.

6 comentarii:

Dan spunea...

Singura problema la vene este daca sa le tai sau sa le lasi sa creasca.

nume spunea...

:))

Rudolph Aspirant spunea...

Eu nu inteleg de ce aceasta melodie sa fie potrivita unor deprimati sau tulburati comportamental (astia incearca sa isi taie venele cel mai des). Mie nu mi s-a parut atat de deprimanta melodia, nici macar nostalgica. O fi probabil ca nu am inteles ce zice, eu m-am luat doar dupa melodie. Mie mult mai sfasietoare mi se pare Goodbye My Lover cantata de James Blunt, de exemplu.

nume spunea...

Ce treaba are goodbye my lover cu postarea? Cu emigrarea, cu izolarea, cu cum iti ridica parul pe maini (vorba lui Gyuri Pascu) Lila Downs? Sau ai simtit nevoia sa vorbesti despre tine asa cum faci mereu? Promit ca niciun comentariu offtopic in care vorbesti despre tine n-o sa treaca de moderare.

Dan spunea...

Spun si eu ca tine: te-a suparat cineva...

nume spunea...

Craciun, un minut daca-l lasi nesupravegheat, si-a si facut de cap. Scrie in nestire si in general paralel cu subiectul; problema lui e ca nu stie cand sa se opreasca, nu ca e offtopic mereu.