duminică, 10 iunie 2012


(foto furata din elpais.com)

5 comentarii:

Cora_ spunea...

e de la fotbal sau de la votare? ca e cam tot aia... :)

nume spunea...

seamana, dar la votare nu apare printul mostenitor (ala in sacou bej).

mai la dreapta e boul de prim ministru care sambata, cand au cerut fonduri, a trimis ministrul de finante sa dea explicatii publice, iar duminica a dat o conferinta de presa in care a spus ca problema e rezolvata, asa ca el se duce in Polonia sa vada meciul.

O femeie spunea...

haha.

Din politica belgiana. Printul al mai mic ( fix ca Praslea, e cunoscut pt nazdravaniile lui), a cerut parlamentului acordul de a merge la o intrunire in Brazilia.
Pt antecedentele sale la deciziile statului( se juca pe tel. in sedinte, intarzia la intalniri etc), i s-a interzis sa mai vina. Asa ca, de data asta, ia-u zis ok, poti sa mergi in Brazilia. DAR PE BANII TAI!

nume spunea...

a cerut voie? :))
decent parlament acolo, apreciez.
aici cheltuielile si veniturile casei regale erau confidentiale pana l-au prins pe ginerele regelui ca avea niste afaceri dubioase.

O femeie spunea...

a cerut voie ca i s-a interzis anul trecut sa mai faca nazdravanii. Atunci s-a dus in Congo desi i s-a interzis ( Congo e fosta colonie belgiana, era perioada alegerilor in Congo, si gurile rele acuzau inca belgia de influentza) etc. Chestii din astea.
Ei, dupa aia, i s-a itnerzis sa mai iasa din tzara fara acordul parlamentului si prim-ministrului. Acu, a cerut voie si a primit, dar pe banii lui de buzunar.

noua ne place viata acestui printz, Lorent. Este fix comportament de famelie cu adolescent. De, ne antrenam, peste 8-10 ani o sa ne foloseasca aceste reguli.