marți, 8 ianuarie 2013

De duca

Bietul motan s-a abtinut de la toate cele in loc sa se aia in AirEuropa (6 ore intarziere, 0 explicatii). Si-a varsat matele cand a ajuns acasa, eu mi-am varsat naduful in aeroport, ba am facut si doua convorbiri internationale ca sa le spun ce gandesc despre mama lor.
AirEuropa, da? Nu vreun lowcost.

Nu stiu cine-s astia de latra viata in ei, nici de unde au iesit.

4 comentarii:

Cora_ spunea...

bietul motanel... nu ca de tine nu mi-ar parea rau, dar iti dai seama ca el, saracutul, nu avea nici o idee can poa' sa faca si el pipi... of, ce dor imi e de-ai mei care sunt acasa.

nume spunea...

nici eu nu stiam cand pot sa fac pipi :) tocmai cand voiam sa ma duc la baie au inceput pe neasteptate imbarcarea. pana atunci nu dadusera nicio ora probabila a plecarii, nimic, nimic. ne-au tinut langa poarta, ne-au dat un sandwich dupa 5 ore.

Cora_ spunea...

Devine din ce in ce mai neplacut si mai scump sa iei avionul. De-aia am venit noi cu masina la Miami, printre altele, desi nu e chiar cea mai ecologica solutie...

nume spunea...

n-am masina :)
da, avionul s-a scumpit in ultimii doi ani, nici lowcostul nu mai e asa de low. dar n-am ce face, plec cate un weekend in fiecare luna (de cand cu pisoiul am mai rarit-o), n-am timp de masina.
am inceput sa ma obisnuiesc cu ideea ca n-am bani de tren pentru cat vreau sa ma plimb, asa ca o sa vad Spania cu autocarul (in weekenduri, evident :))