joi, 21 februarie 2013

Invizibilitatea din viata reala (stau la coada, imi vine randul si vanzatorul trece la urmatorul) are un echivalent in cea virtuala. Trimit mailul, vorbesc cu omul la telefon, stabilim un interviu saptamana asta - nu si ziua - azi e joi deja; nu va mai spun, ca mi-e rusine, ca intuitia imi spunea ca o sa si lucrez acolo.
Sau cumpar ebooks, nu merg linkurile, ma plang, mi se raspunde, mi se cer detalii, le dau si azi e joi deja. Stiu ca-s ok tipii, am mai luat de la ei.
Si mai profesionisti unii de la o fundatie care publica un post de doctor, "valoram pozitiv daca-i specialist in recuperare" (tradus, mai multe sanse de angajare cu salariu de nespecialist), program de stabilit,  tip de contract de stabilit, salariu de stabilit. Si eu atat de fomista incat raspund unei astfel de mizerii de oferte si cer detalii. Azi e a doua joi deja.
Imi vine o scrisoare acasa cum ca mi se renoveaza automat asigurarea de mal praxis la 1 aprilie. E abia februarie, ma scuzati, n-am lucrat in ultimele 5 luni, n-am sa marchez 330 de euroi doar asa, ca poate-mi poarta noroc. Le scriu sa nu, dar cred ca ar fi trebuit sa astept o saptamana cu vizibilitate mai buna.


Niciun comentariu: