miercuri, 24 decembrie 2014

Partea grea la Craciunul petrecut de unul singur e sa explici ca e alegerea ta. Si ca important e sa te simti bine, nu sa-l petreci dupa un model dat.

7 comentarii:

lektor spunea...

Ce e craciunul? :)

nume spunea...

e ziua aia pe care ai pregatit-o saptamani in sir (cadouri, mancare, spalat perdele si geamuri) in care te simti bine doar daca te faci prastie.
practic, un fel de nunta :)

Cora_ spunea...

craciunul e ziua aia cand esti obligat sa fii dragut cu familia, vorba lu' P. adica sa nu le spui ce crezi despre ei, chiar daca vine vorba. :)

facurati sarmale? :))))

nume spunea...

aoleo, la voi vine vorba de asa ceva?

n-am gatit nimic special, dar m-am invoit de la serviciu ca sa cumpar alcool.
si-am mai luat lumanari de vreo 20 euro :)

Cora_ spunea...

ooo, nuuuu, vai, asa ceva se vorbeste doar in intimitatea intima a caminului tau, cand nu sunt mama, tata sau fratii aproape. sau pe blog. dar uneori te mai scapi. insa NICIODATA de Craciun, asa zice traditia. :))))

lektor spunea...

håu de capul meu, m-am comportat exemplar in seara asta desi am båut numai jyllebrug la 9%, si am ascultat numai shostakovics..

jos pontaaa..

Blegoo spunea...

Uoftopic
@lektor:
Băi, da' ne mai slăbești cu FF Fonta ăla? Că dai în fandacsie, zău...

La subect:
Partea grea e cu totu' alta: e când tre' să petreci crăciunu' cu ambele nefaste (cum bine zice neamțu' țiganu) plus ceva rubedenii dă alianță, plus progenituri și tuată lumea e călare pă telefoane, se textează în neștire, pîn' la epuizare, toată casa pute a sarmale și friptane, pahare sparte, oale trîntite, zbierete și șoapte, ca-n filmele suedeze.
Într-o parte ler-leruiește tembelizoru'... în partea ailaltă se dă manele din antichitate și în bucătărie se prestează roc'ăn rol.
Aș putea să elaborez pă scenariu' groazei, da' zic că nu-i cazu', suntem pîntre hoameni inteligenți acilea, habeamus imaginatio, alea.