joi, 2 iunie 2011

Cu cat am mai mult de-a face cu ibericii (incluzand lusitanii), cu atat imi place mai mult de mine :) Bai frate, ce cascati, dezorganizati, ne-punctuali, vorbareti (toate reuniunile incep tarziu, se termina muuult mai tarziu si practic se discuta o idee sau una jumatate). Pacat de ei, ca lenesi nu sunt.

6 comentarii:

Dan spunea...

De câte ori am fost în Barcelona mi s-a parut ca sunt undeva la noi acasa, în România!

nume spunea...

In ce sens?
Comentariul e pentru postarea asta sau pt precedenta? :)

Dan spunea...

Cu postarea asta: cascati, vorbareti, dezorganizati spui tu. Mai adaug eu, galagiosi, vorbesc tare si li se fâlfâie, oras murdar, miroase a canal când ti-e lumea mai draga, tre' sa fii cu ochi'n paispe la buzunare si posete (eu am patit-o!!), aglomeratie, fete frumoase, rase amestecate etc. Si toate astea nu-s critici. Prefer asa decât un oras mort si prea linistit.

nume spunea...

Ah, asta-i de bine? Inteleg de ce te duci des in tara aia din care am plecat :)

Dan spunea...

Dupa mine e de bine. Si ca sa te miri si mai tare, chestiile astea îmi plac în Barcelona si "tara aia", Parisul de exemplu nu pot sa-l suport.

nume spunea...

Bine, si pe mine ma capiaza orasul in care stau desi mi-a placut la inceput. Agitatia, aglomeratia, culoarea sunt atractive la inceput, ca-s noi si-ti trezesc curiozitatea. Mai tarziu pot deveni obositoare.
Concluzia mea trista e ca nicaieri n-as fi multumita, cunoscandu-ma. Dar poate ma surprind, cine stie :)