duminică, 18 martie 2012

Ce frumos am mintit amandoi, ce bine ne statea impreuna si alaturi de familia mea, de pana si eu ma entuziasmasem pana la insomnie. Si as fi vrut sa continue asa pentru ca ma simteam acasa. Dar a fost doar o ciorba reincalzita care s-a dus in ma-sa la intoarcere, la poarta de imbarcare. Din toata povestea asta cel mai rau imi pare de ai mei; s-au bucurat vazandu-ma cu ceva stabil cand tot ce ma privea era incert.
Bine, mi-ar parea rau si de mine daca n-as sti ca am meritat-o. 

Pasul urmator al minciunii e sa trimit pozele pe mail, cum am promis.


5 comentarii:

Cora_ spunea...

chiar ma intrebam ce e cu tine. fruntea sus! nu ai tai, ci tu trebuie sa traiesti cu el.

nume spunea...

Am fost in bucale vreo 8 zile. Am avut net, dar n-am avut timp de pierdut. M-am vazut cu marea parte a celor cu care voiam sa ma vad. Sunt multumita.

Practic "traiesc" cu el cam 2 weekenduri pe luna si incerc sa inteleg ce se intampla, pentru ca ne e bine cand suntem impreuna si nu ne intelegem cand suntem separati. D-aia tot reincalzim ciorba iar si iar :)

Dan spunea...

Mai rau ar fi invers, sa va întelegeti doar la telefon. Dar decizia e a ta, eu o cam vad, trebuie sa ai forta s-o verbalizezi si sa ti-o asumi!

nume spunea...

Eh toata lumea vede chestii, mai putin noi 2 :)
Prietena S imi zicea ca-s infantila emotional si ca n-am curaj sa-mi asum relatia. Iar tizul spunea ca stau prost cu inteligenta emotionala. "Bine ca sunteti voi destepti" mi-a venit sa raspund, dar am deviat un pic discutia :)

nume spunea...

Dar banuiesc ca tu despre alt fel de decizie vorbeai.