luni, 2 aprilie 2012

Va vad cu imaginatie.
Intr-o luna jumatate termin rezidentiatul; petrecerea de adio o organizeaza rezidentii de penultimul an (colegul M si toledana semialfabetizata), dar cadourile le alegem noi astia care terminam si trebuie sa se incadreze in vreo 200 de euro de persoana, cred.
Nu prea stiu ce sa aleg. Prefer senzatiile in locul obiectelor si cheltui mai mult pe restaurante si carti decat pe haine si accesorii (de la Craciun nu mi-am mai luat nimic), asa ca sunt excluse stilourile, ceasurile sau gentile. In afara unei calatorii scurte intr-un oras (nu turism rural pentru ca n-am masina), n-am nicio alta idee. Poate aveti voi.

7 comentarii:

Pinocchi0 spunea...

Un voucher pentru o excursie?

Cora_ spunea...

un curs de bucatarie de-o seara cu un bucatar profesionist, un certificat cadou pentru masaj(alte tratamente in functie de ce senzatii mai vrei), o noapte la un hotel intr-un loc deosebit, un bilet la concert sau doua la teatru(la noi vine Sting in vara), un Kindle touch cu dictionare in multe limbi si usor de accesat(pe care ti-l recomand), un accesoriu pentru bicicleta, o pereche de rollerblade, un trepied foto bun, pensule de desen si panza... :))
sa ne spui ce-ai ales

Dan spunea...

Cash si faci ce vrei tu cu ei! Vad ca pe-aici asa se obisnuieste, ca la nunta!

nume spunea...

Pinnochi0 da, anul trecut colega care a cerut o calatorie a primit un fel de voucher cu care alegea data si o destinatie din nu stiu cate.

Cora :)) Frigiderul meu are usa deschisa, il pornesc doar cand am musafiri sau cand cumpar multe legume congelate si n-am unde sa le tin. Gatitul meu inseamna sa tai legumele sau sa fierb lintea (nautul il cumpar fiert).
Am un ebook sony cu ecran tactil, dar mi-ar prinde bine niste dictionare in plus. Am si role; dar n-am cu cine sa ies pe coclauri si sosele cum faceam cu un prieten in bucuresti :(
Masaj pt doi ar fi ok sau hotel+masaj. Sau bilete la un festival de muzica electronica din sudul Portugaliei, acum ca mi-ai amintit de concerte. Aha, o sa ma gandesc ;)

Dan, fara numar :) Vorbesti serios? Cand pleaca vreunul de la serviciu i se dau bani? Aici doar la nunta (bani) sau la nasterea copilului (cec d-ala de trebuie sa-l cheltuiesti intr-un anumit lant de magazine).

O femeie spunea...

eu as cere carti. M-as duce intr-o librarie, si as cauta toate numele alea sonore.

Si as cere timp. Are cineva un site de unde sa imi comand timp?

nume spunea...

Io as cere un loc de munca, nu timp; o sa am destul dupa ce termin :)

Stau cu chirie, toti ai mei sunt departe, n-am loc de munca si daca ma mut trebuie sa-mi car gramada de carti dupa mine sau sa le las intr-un spatiu de inchiriat, ca n-am in casa cui sa le las. D-aia mi-am luat ebook reader ;) Traiesc in "provizorat", nu vreau si nici nu-mi permit sa adun obiecte.

Am cerut un hotel intr-un oras de vizitat. "Bine, dar cu spa, nu?", "ma, nu neaparat; vreau sa fie oras si sa aiba ceva de vizitat", "bine, si asta, dar un pic de spa acolo..."
Sa vedem ce-o iesi :)

O femeie spunea...

vor sa te relaxeze cu orice pret :D