miercuri, 13 iunie 2012

Pana acum am crezut ca-i vorba de un trip, azi mi s-a parut un pic sinucigasa.
Poate ar fi cazul sa nu-mi mai fac calcule, cu cat muncesc mai mult cu atat castig mai putin (apar tot felul de asigurari de platit).

4 comentarii:

Rudolph Aspirant spunea...

Da, si eu am remarcat aceasta corelatie inversa, insa in cazul meu chiar si in sens invers, (care nu stiu daca se bazeaza pe aceeasi logica si/sau politica economica): cu cat muncesc mai putin, cu atat castig mai mult.

nume spunea...

Daca as munci mai putin ca acum, as lua mai putin decat ajutorul de somaj. Mai bine as sta acasa degeaba, dar mi-e frica sa nu ma tampesc.

Rudolph Aspirant spunea...

Da, intr-adevar la mine cam totul e sau pare chiar pe invers, (inclusiv starea vremii care ma face adesea, indiferent de anotimp, sa verific daca nu cumva ma aflu in emisfera sudica): eu simt cum ma tampesc pe zi ce trece tocmai la serviciu, nu acasa...desi incerc cat pot sa fiu mai activ sa imi dezvolt si eu macar cultura generala, mai citesc de pe wikipedia, din mass media internationala culturala in diverse limbi straine, etc (la serviciu). Cine stie, poate tocmai din cauza sistemului bazat pe productivitate capitalista o avea Spania probleme cu economia zilele astea ?

nume spunea...

da' tu ai mult timp liber la serviciu :)