miercuri, 10 aprilie 2013

Oare pisoiul, cand se ascunde sub masa si ma vede ca-l caut dupa canapea, o crede despre mine ca-s foarte proasta?

8 comentarii:

Dan spunea...

Nooo, el e mai prostut!

Cora_ spunea...

Nuuuuu, cred ca doar crede despre el ca e foarte destept... :))

nume spunea...

noooo, nuuuu, ce convingatori :))

Dan spunea...

Mâtza mea a surzit complet, când bat (tare!) în usa se uita exact în partea cealalta, ori se propaga sunetul mai pe ocolite la mine în casa.

O femeie spunea...

Dan, acum ca invat cum se propaga sunetele ( daca nu am invatat bine pe vremea mea...) banui ca pisica ta e surda de-a dreptul, dar probabil simte vibratiile care s-au transmis prin pereti.


Despre pisica in cauza, aici, eu cred ca e doar o felina obisnuita, cu instincte de vanator, ce adora sa se joace, sa pacaleasca, sa pandeasca, sa urmareasca si sa nu fie vazuta. Si asta tot datorita conjucturii (citim Cartea junglei).

nume spunea...

uffff motanelul meu vanator mai destept ca mine e la o rezidenta de pisici :( eu, in bucuresti.
arakelian, stiu ca se joaca, de multe ori ma provoaca (miauna, sare pe mine, fuge, se ascunde si miauna din nou sa vin dupa el); dar ma intreb daca n-o sa se plictiseasca repede sa se joace cu mine daca ma vede asa de natanga. ;)

Cora_ spunea...

Nu-i asa ca ti-e dor de el tare? Noi maine plecam in tarile calde si lasam pisica acasa(angajatul lui P vine zilnic 7,8 ore) si cateaua la rude. Ne va fi foarte greu fara ele. :)

nume spunea...

Mi-e dor si mai ales ii duc grija pt ca nu stiu daca ii e bine acolo, pana la urma l-am scos din mediul lui sigur si comod si l-am lasat singur.