marți, 20 aprilie 2010

Poate seful, cand ne-a dat temele pentru sesiune, si-a pus in cap sa vada cine pe cine enerveaza mai tare (el pe noi sau invers); azi l-am invins. Se scorojeau peretii de plictiseala, cadeau capetele adormite, io dadeam inainte cu explorarile functionale, imi impleteam parul de nervi si constatam tardiv ca schimbasem gresit ordinea diapozitivelor.
Dupa gramada de critici facute de seful actual si de seful "onorific" si discutiile iscate de marimea literelor, lipsa pozelor (am avut grafice, ei voiau poze) si aprozodie, o multime de colegi de rang mai mic au venit sa ma linisteasca, sa ma bata pe umar, una m-a si imbratisat, "asta ni se intampla tuturor". Sensibilosi oamenii astia! Eram doar obosita, nu incurcata, nici indispusa.

In alta ordine de idei, pentru ca nu vreau sa ajung sa ma porcaiesc pe blogurile altora, spun doar aici ca-mi plac de mor comentariile barbatilor romani referitoare la conationalele care umbla cu straini.

13 comentarii:

Cora_ spunea...

Eu nu inteleg, vorbesti serios sau ce(despre unii barbati romani)? Ca mie mi s-a parut totul o gluma, cel putin acolo pe blog. In rest, who cares? Doi oameni care vin din doua culturi diferite si reusesc sa se inteleaga, sunt de felicitat. In rest, vanare de vant. Crede-ma, stiu ce vorbesc! :)

lektor spunea...

"care umbla cu straini" :)))

excelent :)

nume spunea...

Pai "care umbla", ca nu toate se si marita.

Cora, comentariul lui Dan nu mi s-a parut o gluma,la ala ma refeream, nu la al lektorului.
Mda, nici eu nu vorbesc din auzite :)

Cora_ spunea...

Mie nu mi s-a parut deplasat Dan, cred ca daca voiai sa te superi, trebuia sa te superi pe mine, comentariul meu a fost cel mai "glumet" daca e pe asa... dar la ce ar folosi? :)
Pe mine tata m-a invatat sa "umblu" cu cine-mi place si mi-a mai spus CA CAinii latra, caravana trece. Ceea ce iti doresc si tie. :)

lektor spunea...

nume, habar n-am cum te cheama dar imi place cum gindesti, si asta e cel mai important. A zis cineva ceva urit pe blog la mine? Il sterg imediat (daca e barbat, altfel ne tocmim), doar sa-mi spui care e. Adica l-am eradicat pe Locotenent, ce naiba, nu ma jenez sa scot diversi fruntasi :)

nume spunea...

poate-s paranoica si atata tot :)

lektor spunea...

ei ash..

dar daca e sa rezumam, mi-a placut mult de tot expresia de "a umbla" cu straini :)

ia sa ne gindim cum ar suna "åk.. lektorul umbla cu straine.. e un pork perikulos .." :)))

nume spunea...

:))
e totusi o expresie des folosita in orasul ala sinistru (b.)

Cora_ spunea...

Nume, esti tu probabil mai sensibila la subiectul asta...

Lektor, spune cu cine "umbli" ca sa-ti spun cine esti. :)

Antispam tedstai: TED, stai, stai o clipa, pleaseeeeeee. :)

lektor spunea...

da' de ce nu lasi oamenii sa comenteze la noile posturi?

nume spunea...

ha?
credeam ca ii las, am scos moderarea.

nume spunea...

cred c-am rezolvat. am "tabloul de bord" in romana si se pare ca e tradus aiurea, era o chestie pe care nu o intelegeam, o fi fost tocmai asta :)

lektor spunea...

tot negativa e situatia :)

la panoul de comanda la comentarii te intreaba daca posturile noi au sau nu comentarii. Cred c-ai pus ca nu au.

Deci ergo asta este :)