sâmbătă, 29 mai 2010

Cei doi nouveniti (F si J.A.) sunt prea tinerei, frumusei, cu corpuri lucrate, imbracati chic si cel putin unul dintre ei - J.A. - are aceleasi gusturi cu mine*. Amandoi s-au integrat repede, dupa o saptamana si cateva pahare de vin.
J.A. zambeste cu toata fata si vrea sa se faca tuturor placut; in prima zi nu m-a interesat, in schimb nu-mi putea lua ochii de la profilul perfect, tras cu rigla, al celuilalt nou venit.
F cateodata pare obosit sau satul, parca se forteaza sa ne bage in seama sau sa accepte glumele expansivului coleg de an. La petrecere a fost intr-atat de retras fata de noi toti incat mi-a inhibat pornirile vodkolizate de bunvenit. Cand a venit sa se ia in brate cu noi ** am crezut ca-si ia la revedere.
Lui J.A. ii place sa fie in centrul atentiei, n-are inhibitii, "es un encanto" ("e fermecator" suna ca naiba) si desi imi era clar ca are doar 25 de ani, ca ne-am chiaunit si, cel mai important, ca amandurora ne plac barbatii*, nu-mi puteam lua mainile de pe el.


**spaniolii sunt pipaiciosi, mai ales la betie

7 comentarii:

lektor spunea...

ah, ce scandal! :)

nume spunea...

ah, ce ridicol, as zice :)
dar nu zic, pt ca e social acceptat.

Cora_ spunea...

Acum depinde ce fel de pipaiala, ca daca a fost asa, o atingere "nevinovata" pe umar, doua, trei, nu-i nimic... :)

nume spunea...

Pipaiala social acceptabila :)
Am postat asta dupa ce o prietena mi-a zis ca pustanii gay ii trezesc instincte materne, de protectie. Asa mi se parea si mie cand ma gandeam cum in garzi roiam toate muierile in jurul unui alt coleg homosexual :)

Socializarea in Spania consta in mare parte din pipaiala si pupat. La inceput m-am minunat de usurinta cu care imi puneau diversi tipi mana pe genunchi, tipi pe care ii cunosteam de juma de ora. Cand mi-am cunoscut colegii de serviciu a trebuit sa ma pup cu toti, inclusiv cu seful.

lektor spunea...

caramba..

de fiecare data cind am fost in spania (malaga mai precis) am fost privit cu absoluta circumspectie.

eram individul dubios si pervers care nu merita incurajat nicio clipa.

si zi asa.. de fapt trebuia sa pun mina.. hm..

Cora_ spunea...

Pai ca mai "scapa" o mana la betie, asa, e o treaba si sa-ti puna mana pe picior e alta. In Canada limbajul si gestica la serviciu sunt directe, fara posibilitate de interpretare. Pupaturi, la zilele de nastere. La chefuri e lumea mai relaxata, dar la serviciu sunt toti "straight". Eu merg insa destul de des in California si ma socheaza cum californienii incearca sa te agate pur si simplu, mai ales pe plaja. "Repertoriul" e atat de penibil, ca de multe ori nici nu te prinzi din prima despre ce e vorba. Abia cand te invita la cafea sau la o plimbare cu barca realizezi ca era un pretext. E drept ca la malul marii inhibitiile dispar...

Lektor, data viitoare, dai buna ziua si incepi sa pipai... :)

nume spunea...

Lektor, ma faci curioasa :)
Erai cumva prea politicos, prea discret? Asta da, le-ar parea suspect.

Cora, aici nu e mare diferenta intre chefuri si serviciu (daca nu e niciun pacient de fata).